Hasan'da rahatladı biz de rahatladık

Galatasaray'ın ligde ve Avrupa'da gösterdiği başarıda en çok paya sahip olan futbolculardan biri olan ancak başarılı futbolunu Trabzonspor maçına kadar golle süsleyemeyen Hasan Şaş, 'O pozisyonda gol atmayı hiç düşünmedim. Topla rakip ceza alanına girdim. Attığımız ilk golde olduğu gibi pas verecektim. Kimseyi göremeyince kaleye vurdum' dedi. Hasan, 'Benim için gol atmak değil, takımımın kazanması önemli. Ama yine de gol atmak çok güzel bir duygu. Bundan sonra güzel futbolumu gollerle süslemek için çaba göstereceğim' diye konuştu. Yıldız futbolcu attığı golün öneminden de söz ederek, 'Trabzonspor bizi sıkıştırıyordu. Bu golle rahatladık ve galibiyeti garantiledik. Çok önemli bir maç kazandık' şeklinde konuştu.
Yıldız futbolcu, Arif'e verdiği gol pasında topu rakibe faul yaparak kazandığı yolundaki iddialar için ise 'Kesinlikle böyle bir şey yok. Vücut kullanma ile faul yapmak tribünler tarafından yanlış anlaşılmış olabilir' dedi. Hasan galibiyetlerinin devam edeceğini belirtip, 'Şimdi Samsun maçına konsantre olmak zorundayız. Bizi yine oldukça zorlu bir maç bekliyor' diye konuştu.
Futbolun hayatının her dakikasını kapladığını belirten Hasan, ‘‘Futbolculuk işim ise bunun gereğini yerine getirmek için herşeyi yapıyorum. Uykuyu çok seviyorum. Maçlardan, idmanlardan arta kalan zamanı kendime ayırarak, uyuyarak geçiriyorum’’ dedi. Trabzon maçını kazanarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir yol katettiklerini söyleyen Hasan sözlerine şöyle son verdi: ‘‘Daha herşey bitmedi. Geçen sezon da 3 puan öndeydik ama sezon sonu şampiyonluk sevincini yaşayamadık. Önemli olan sezon sonunda da 3 puan önde olmak. Hata yapmamalıyız. Takımımın kazanması herşeyden önemli.’’
Sarı - Kırmızılı yönetim de son haftaların yıldız oyuncusu Hasan Şaş’ın bonservisine zam yaptı. Hasan’a sezon sonunda gelebilecek transfer tekliflerini düşünen Galatasaray, daha önce belirlediği yedi milyon dolarlık ücreti 10 milyon dolara çıkardı. Başta Nantes olmak üzere birçok kulübün listesinde bulunan Şaş için artık bu kadar ücret istenecek.
Yöneticilerde Hasan’ı tutmalarının zor olacağını söylediler. Ancak Hasan Şaş’ın Nantes’ın önerisine karşı yıllık 2.5 milyon dolar istemesi de yönetimi düşündürüyor. Bu oyuncunun bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen yeni bir kriz çıkmadan sezon sonu 10 milyon dolar gibi yüksek rakama gitmesine daha sıcak bakılıyor. Daha önce bu oyuncuyu isteyen Fransa’nın Nantes takımına 7 milyon dolar talep eden yönetim, şimdi 10 milyon dolar istemeye hazırlanıyor. Bu arada Hasan'da çok ısrarcı olan Newcastle’ın sezon sona ermeden bu oyuncunun işini bitirmeye çalıştığı öğrenildi.
Bu oyuncu için Avrupa'dan gelen tekliflerin giderek arttığını ve sezon bitiminde bu oyuncuyu tutmanın zor olacağını bilen yönetim, Nantes'ın transfer teklifi sonrasında Hasan'ın yıllık 2.5 milyon dolar istemesi karşısında şaşırdı. Yeni yönetim, bu oyuncunun bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonunda yüksek bir bonservis bedeliyle satılmasını düşünüyor. Yıldız futbolcu, kalırsa kendisine uzun vadeli yeni sözleşme önerilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'in yeni gündemi: Eberechi Eze

Johan Bakayoko, RB Leipzig ile anlaştı!

Barcelona, Bryan Zaragoza'yı takipte

Jhon Arias, Wolves yolunda!

Barcelona, Roony Bardghji transferini açıkladı

Lamine Yamal'ın doğum günü partisi başına dert açtı

Arsenal, Cristhian Mosquera transferinde sona yaklaştı

Darwin Nunez, Diogo Jota'yı böyle andı!

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!

Bologna taraftarı, Immobile'yi coşkuyla karşıladı!
