Hasan'a yönetimden yeni görev

Sensiz olmuyor
Yöneticiler, başarılı oyuncuya, "Sen artık bundan böyle takımın ombudsmanısın. Böyle bir genç kadro seni hep yanında görmek istiyor. Lig bitimine kadar oynasan da oynamasan da futbolcuların yanında olmanı istiyoruz. Biz sensiz, sen de Galatasaray’sız yapamayacağını biliyoruz" dediler.
Yönetimin bu sürpriz girişimden sonra takımın gençleri de Fenerbahçe derbisinde Hasan Şaş’ı yanlarında görmek istediklerini söyledi.
Yemeğe oturmuyoruz
Barış, Serkan, Arda, Sabri, Mehmet Topal, Emre Güngör, Mehmet Güven ve diğerleri esprileriyle takımın moral kaynağı olan Hasan için şunları söyledi: "Hasan abi bizim için bir moral kaynağı. Galatasaray’ı bize anlatıyor, giden oyuncuların nelerle karşılaştığını söylüyor. Bize ışık tutuyor. Tam anlamıyla bir menajer. Esprili insan. İdman sonrasında onsuz yemeğe bile oturmuyoruz. Yani onsuz olamıyoruz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Donnarumma, PSG taraftarına veda etti!

Chelsea, deplasmanda West Ham'a gol olup yağdı!

PSG, sahasında hata yapmadı

Harry Kane'den hat-trick ve Bayern Münih'ten rahat galibiyet!

Inter, Diouf'u kadrosuna kattı!

Everton'dan Tyler Dibling için anlaşma!

Villarreal, Renato Veiga'yı transfer etti!

Roma'dan Sancho alternatifi: Eljif Elmas!

Yann Sommer'den geleceği için mesaj!

PSV, Bayern Münih'den aldı: 15 milyon Euro!
