Hasan'a 'hazır ol' emri

 

Hürriyet
Hasan'a 'hazır ol' emri
Sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günlerden bir türlü kurtulamayan Galatasaray’da her maç sonrası revir listesine yeni isimler ekleniyor. Kayserispor ile oynanan zorlu mücadele sonrası da sakatlar kervanına Mehmet Topal eklendi. Mehmet’in tedavisine hemen başlandı. Yaşadığı sakatlık sorunlarıyla bunalan teknik direktör Karl Heinz Feldkamp (Kalli) da bir süredir takımdan ayrı kalan tecrübeli futbolcusu Hasan Şaş’a "Hazır ol" emri verdi.

Zamanın geldi

Alman çalıştırıcı dün antrenman sırasında Hasan şaş’ın yanına gelip kendisiyle uzun bir görüşme yaptı. Kalli, Hasan Şaş’a "Kanatlarda sıkıntı çekiyoruz. Bu mevkiye futbolcu monte etmekte güçlük çekiyorum. Artık sahalara dönmenin zamanı geldi. Bu hafta oynayacak düzeyde hazır olman gerekiyor. Kendini gösterme zamanın geldi. Uzun aradan sonra senden Ankaraspor maçında iyi performans bekliyorum. O gün sana çok iş düşecek" diyerek moral verdi.

İki gence uyarı

Alman teknik adam, tecrübeli futbolcuyu Ankaraspor maçı için hazırlarken, genç futbolcuları Barış ve Serkan’ı ise uyardı. İki futbolcuyu yanına çağıran Kalli, "Yükseklere çıkmak istiyorsanız bu gösterdiğiniz mücadele bana az geliyor. Sizin bu takıma daha yararlı olmanız gekiyor. Onun için kendinize dikkat edin. Daha fazla çalışmanız gerekiyor" diye tepki gösterdi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler