Hasan Şaş kadroda yok!

 

Milliyet
Hasan Şaş kadroda yok!
Galatasarayımızda sakatlar Bellinzona maçı öncesinde yine takımın belini büktü. Önceki gün çekilen MR’ında dizinde ödem tespit edilen Hasan Şaş, çarşamba günü yapılan çalışma öncesinde kendisini denemesine rağmen ödemi rahatsız edince kadrodan çıkartıldı.

Kasığında ağrısı bulunan ve dinlendirilen Harry Kewell’ın karşılaşmaya yetişme ihtimalinin bulunduğu açıklandı. Sakatlıkları nedeniyle Barış, Linderoth, Aydın, Emre Güngör, Uğur ve Serkan Çalık da kadroda yer almayan diğer futbolcular oldu.

Florya’da dün yaptığı son taktik antrenmanıyla hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, maç saatine kadar tesislerde kampa girdi.

Antrenmanda sakatlığı bulunan oyunculardan Ümit alt sahada çalışırken, Kewell takımdan ayrı, Sabri ise salonda idman yaptı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler