Hasan Şaş gitti... Monaco'ya giden Hasan'ın bugün imza atması bekleniyor...

Monaco, Hasan'ın yanı sıra Blackburn Rovers ile yollarını ayıran Hakan Şükür ve Bursasporlu Okan Yılmaz'la da temas kurdu. Yöneticiler, önümüzdeki günlerde yapacakları toplantı sonrası bu iki futbolcu arasında tercih yapıp, birini transfer edecek. Okan'a Marsilya Kulübü de transfer teklifinde bulundu. Gol Kralı'nın Monaco ile anlaşamaması halinde Marsilya'ya gideceği öğrenildi.
Hasan'ın dün Fransa'ya gitmeden önce Hakan Şükür ile telefon görüşmesi yaptığı, golcü futbolcuya, "Abi sen de gel. Ben bütün şartları konuştum ve anlaştım. Gerçekten Avrupa'da bulabileceğimiz en iyi şartları sunuyorlar. Sen de gelirsen, benim başarılı olma şansım daha da artacak. Ben imzayı atıp dönmek istiyorum. Bir sorun çıkmazsa çarşamba günü Türkiye'ye Monacolu olarak döneceğim" dediği belirtildi.
Bu arada Monacolu yöneticilerin Beşiktaşlı Sergen Yalçın ve Fenerbahçeli Ceyhun Eriş ile İstanbul'da görüştüğü belirtildi. Sergen'in bu transfere sıcak bakmadığı, Ceyhun'un ise Fenerbahçe yönetiminin kendisi hakkındaki kararını beklediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leeds United, lige galibiyetle başladı

Wolfsburg'tan Benfica'ya ret: Mohamed Amoura

Benjamin Pavard, Barcelona'ya önerildi!

Liverpool, Konstantinos Tsimikas'ı kiralamaya hazır

Manchester United'a Donnarumma çağrısı

Christian Romero, Tottenham ile sözleşme uzattı

Marsilya'da gerginlik: Rabiot ve Rowe kadro dışı!

Roma, Bailey için anlaştı!

Napoli'den Hojlund hamlesi

Kenan Yıldız'dan Juventus'a mesaj!
