Hasan çıldırdı

 

Hürriyet
Hasan çıldırdı
Bir grup taraftarla ağız dalaşı yapan ve "Galatasaray benim için bitti" dediği duyulan tecrübeli futbolcu, takım otobüsünü beklemeden stadı taksiyle terketti.

BAŞTA F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım olmak üzere bütün kulüp yöneticilerinin şikayet ettiği ’küfürler’ bu kez G.Saraylı Hasan Şaş’ı çileden çıkardı. Vestel Manisaspor maçının ilk yarısının son dakikalarında yıldız futbolcuya, numaralı tribünden bir grup taraftar küfür etti. Şaş, küfür edenlere el-kol hareketleriyle karşılık verince, antrenör Erdal Keser yedek kulübesinden çıkarak, oyuncusunu sakinleştirmek istedi. Ancak, öfkesi geçmeyen Şaş, Keser’e, ’Çıkar beni’ diye tepki gösterdi.

Gergin biçimde maça devam eden Hasan Şaş, 79. dakikada oyundan alınırken aynı taraftarlar kendisine tekrar küfür etti. Sinirli bir şekilde sahayı terkeden tecrübeli futbolcu, Song ve Sabri’nin attığı gollerden sonra yedek kulübesinden çıkarak, kendisine küfür eden grupla ağız dalaşı yaptı. Şaş’ın bu arada, "Sizin yüzünüzden Galatasaray benim için bitti" dediği duyuldu.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte öfkeyle soyunma odasına giden deneyimli futbolcu, burada hüngür hüngür ağladı. Arkadaşlarının çabalarına rağmen sakinleşmeyen Şaş, takım otobüsünü beklemeden taksiyle stattan ayrıldı. Sarı kırmızılı futbolcu daha sonra yaptığı açıklamada, "Birkaç çapulcu yüzünden Galatasaray’dan ayrılmam söz konusu olamaz. Gerçekten çok sinirlendim" dedi



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler