Hangi yabancı yedek kalacak?
Ligin önümüzdeki hafta başlayacağını göz önüne alanlar, Fatih Terim'in Liverpool karşısında sahaya ideal 11'i ile çıkacağını düşünüyorlardı; ancak yanıldılar. Terim, Inter maçının kadrosunda revizyon yaparak, 6 yabancı ile sahaya çıktı. Kalede Mondragon, defansta Prates, Tamas ve Frank de Boer, orta sahada da Batista ile Pinto, Terim'in verdiği görevi layıkıyla yerine getirince tecrübeli hocanın işini zora soktular.
Şimdi G.Saray'da kimin yedek kulübesine çekileceği tartışma konusu oldu. Fatih hocanın defans kurgusunu bozmayı düşünmediği ve Batista ile Pinto'dan birinden vazgeçebileceği öne sürüldü. Ama iki oyuncununda formda olması Terim'i kara kara düşündürüyor.
Şampiyonlar Ligi maçlarına saklayacak ve Bülent Korkmaz'ı Süper Lig maçlarında sahaya sürecek. Lukunku'nun iyileşmesi ve yeni bir yabancı transferi sonrası ise G.Saray'ın yabancı futbolcuları arasında büyük bir forma savaşı çıkacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı























