"Hakan'ı çok aradık"
Hakan Şükür'ün oynaması halinde skorun farklı olacağına inandığını belirten Ayhan şunları söyledi: "Oynasaydı mutlaka bir farkı olurdu. Ama sakattı ve onun için de fazla konuşulacak bir şey yok. Onun yerine oynayan arkadaşlarımız da elinden geleni yapmaya çalıştı. Gol yollarında bitirici olmalıydık.Kaybedilen iki puan çok önemli."
3 HAFTA SONRA SAHADAYIM
Bu arada Hakan Şükür kendisine verilen 3 haftalık iyileşme sürecinden daha kısa zamanda dönebileğinin sinyalini verdi. Almanya'ya giderek kırık olan kaburga bölgesine iğne tedavisi yaptırdığını söyleyen milli futbolcu, "Takım arkadaşlarımın yanında olmak istiyorum. Bunun için bir an önce sahalara dönmeliyim.
İnanıyorumki 3 haftalık süreyi doldurmadan kadroya gireceğim. Tedavim devam ediyor. Yarın (bugün) düz koşulara başlayacağım" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG'den 5 gollü şov! Achraf Hakimi hat-trick yaptı

Manuel Neuer, dev maçı kaçıracak!

Milan'da Christian Pulisic ile imzalar atıldı

Jack Grealish kadro dışı bırakıldı! İşte nedeni

Hansi Flick'ten transfer açıklaması

Trent Alexander-Arnold için Chelsea iddiası!

Liverpool'da Fenerbahçe maçı öncesi kriz!

Arsenal'de Max Dowman'ın cezası onandı! 3 maç yok!

Manchester United'dan golcü hamlesi: Calvert-Lewin

Tren faciasından kıl payı kurtuldu! Cucurella'nın eşinden açıklama
























