"Hakan'ı aradık"

“Deplasmanda kazanmak kolay değil ama kaybedecek bir şey yok. Risk alacağız. Ümit beklediğimden iyi çıktı. Ama bugün Hakan’ı aradık. O olsaydı, daha farklı bir sonuç çıkardı. Prates ise ilk golde daldı ve hata yaptı. Memnunum ama daha iyi olabilirdi. İkinci yarı iyi mücadele etti. Petre de çok topa bastı, çok koştu. Yorulduğu için oyundan aldım. Hasan içinse doktorlarla konuştum. 10-15 dakika oynayabileceğini söylediler, bu nedenle sonradan maça soktum.”
Sözleşme yenilemeyen Berkant’ın durumuna değinen Terim, “Yöneticilerden aldığım bilgiye göre pürüzler giderildi. O da yakında imza atabilir. Geçen sene yaşadığımız Hasan olayını bir daha yaşamak istemiyoruz” dedi. Son mesajlarını derbi için veren teknik adam şunları söyledi: “Her Galatasaraylı için Fenerbahçe maçı önemlidir ve bu maçı kazanmak ister. Sahaya kim çıkarsa çıksın, 100’de yüz performansını ortaya koyacağına inanıyorum.”
Kupayı aldığı 2000 yılında UEFA’da oynadığı dokuz karşılaşmada tek yenilgi bile almayan Fatih Terim’li Galatasaray, dün gece Villarreal’i yenememesine rağmen rakibini de sevindirmedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Olivier Giroud Fransa'ya dönüyor!

Inter'e Barış Alper Yılmaz önerisi

Olimpik Lyon'da hedef küme düşmemek!

Joel Fujita, FC St. Pauli'de

Manchester United'ın Felix Nmecha ilgisi sürüyor

Brentford'un yeni teknik direktörü!

Napoli, Noa Lang transferinde mutlu sona yakın

Alex Meret 2027'ye kadar Napoli'de

Atletico Madrid'e yeni kanat!

Zubimendi adım adım Arsenal'e!
