"Hagi'ye tolerans gösterilmedi"
Galatasaray Kulübü Kongre ve Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Hilmi Tokuş'un davetlisi olarak Alanya'ya gelen futbolcu Ergün Penbe, Alanya'ya 11 yıldır sürekli geldiğini bildirdi.
Hafta sonuna dek Alanya'da kalacağını belirten deneyimli futbolcu, başkalarına sağlanan toleransın Hagi'ye gösterilmediğini savunarak, "Hagi ile futbolculuğu dönemi de dahil olmak üzere 5 yıl birlikte oldum. İşini çok seven, bilgili ve iyi bir futbol adamı. Galatasaray camiası, başkalarına gösterdiği toleransı ona göstermedi. Futbolcularla olan diyaloğu, olması gerektiği gibiydi. Keşke kalsaydı" diye konuştu.
Galatasaray'ın başarılı bir sezon geçirdiğine inandığını belirten Penbe, Fenerbahçe'nin sürekli olarak yanında olan şans faktörünün, sezon boyunca kendilerine gülmediğini söyledi.
Ergün, "Ligi, başından itibaren bir gözden geçirin. Fenerbahçe'nin son dakikalarda aldığı birçok puanlar var, bizim de son dakikalarda kaybettiğimiz puanlar. Fenerbahçe'nin şansının 4'te 1'i biri bizde olsaydı, biz şampiyon olurduk. Futbol anlayışı ve mücadele yönü olarak Fenerbahçe'den daha iyiydik. Bu nedenle iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
Birinci Süper Lig'de kalitenin son yıllarda düştüğünü ve bunun milli takıma da olumsuz yansıdığını ileri süren Penbe, Galatasaray'ın yükselttiği çıtaya halen hiçbir kulübün yaklaşamadığını savundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı























