Hagi kadroyu bozmuyor!

 

Hagi kadroyu bozmuyor!
Galatasaray, Birinci Süper Futbol Ligi'nde yarın deplasmanda Denizlispor'la yapacağı ilk yarının son karşılaşması için Denizli'ye gitti.

Fenerbahçe ile yaptığı derbi maçını 1-0 kazanarak büyük moral kazanan sarı-kırmızılılarda, Denizlispor'u yenip ligde ilk yarıyı 3 puanla kapamanın hesapları yapılıyor. Teknik Direktör Ghegorghe Hagi, Denizlispor deplasmanına götürdüğü kadroda, derbi maçın 18'inde bir değişikliğe gitmedi. Sarı-kırmızılı kafilede şu futbolcular bulunuyor:Mondragon, Aykut, Cihan, Song, Tomas, Orhan, Hakan Ünsal, Bülent, Sabri, Conceiçao, Volkan, Petre, Ergün, Hasan, Ayhan, Hakan Şükür, Necati ve Arif.

Galatasaray'da Ümit, Saidou ve Baliç, Denizlispor maçı kafilesinde kendilerine yer bulamayan isimler olarak dikkat çekti.

Denizli Atatürk Stadı'nda yarın saat 20.00'de yapılacak ve Kuddusi Müftüoğlu'nun yöneteceği karşılaşmaya Galatasaray'ın, Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Orhan, Sabri, Volkan, Conceiçao, Hasan, Necati ve Hakan Şükür 11'i ile çıkması bekleniyor.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler