"Hagi bugüne kadar çalıştığım en iyi futbolcu"

Merter Fatih Koleji'nde öğrencilerle buluşan Emre, Terim'in kendisi üzerinde çok büyük emekleri bulunduğunu söyledi. Sarı–Kırmızılı takımda bir dönem birlikte futbol oynadığı Hagi ve Hakan Şükür'ü unutamadığını dile getiren genç futbolcu, “Fatih Terim benim ikinci babamdır. Üzerimde çok büyük emekleri var. Hagi bugüne kadar çalıştığım en iyi futbolcuların başında geliyor. Hakan Şükür ise örnek bir insan.” değerlendirmesini yaptı.
Şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın avantajlı olduğunu belirten Emre, “Ancak sezon sonuna kadar daha çok maç var. Ben Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'ın yarışı erken bırakacağına inanmıyorum.” diye konuştu.
Emre, İnter'in çok büyük kulüp olduğunu, bu yüzden zaman zaman yedek kaldıklarını dile getirerek, “İnter'in kadrosunda 24 tane milli takımlarında direkt oynayan futbolcu var. İtalyanların ünlü yıldızı Vieri bile zaman zaman kadroya giremiyor. Bu yüzden Okan abi ve benim de zaman yedek kalmamız normal.” açıklamasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leeds United, lige galibiyetle başladı

Wolfsburg'tan Benfica'ya ret: Mohamed Amoura

Benjamin Pavard, Barcelona'ya önerildi!

Liverpool, Konstantinos Tsimikas'ı kiralamaya hazır

Manchester United'a Donnarumma çağrısı

Christian Romero, Tottenham ile sözleşme uzattı

Marsilya'da gerginlik: Rabiot ve Rowe kadro dışı!

Roma, Bailey için anlaştı!

Napoli'den Hojlund hamlesi

Kenan Yıldız'dan Juventus'a mesaj!
