"Güzel günler yakın"
DHA
Kaptan Hakan Şükür "Lincoln'ün güzel golünün ardından yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik ikinci yarı da çok daha kolay bir maç olabilirdi. kazanılan bir maçtan sonra ve 9 puana ulaştıktan sonra bizi çok güzel günlerin beklediğini söyleyebiliriz. Lincoln'de çok güzel bir gol attı ve yavaş yavaş oyuna ağırlını koymaya da başlıyor. Takımımız önemli yıldızlara sahip. Gün geçtikçe ilerleyen haftalarda daha iyi olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Golcü futbolcu perşembe günü oynayacakları UEFA Kupası maçıyla ilgili olarak ise "Deplasmanda kazandığımız avantajlı bir skor var. Onu koruma düşüncesiyle değil de burada da kazanarak gruplara kalma adına önemli bir avantaj elde etmek istiyoruz. Takımdaki hava iyi" dedi.
Hakan Şükür, Tanju Çolak ile birlikte lig tarihinin en çok gol atan futbolcusu olmasının üzerinde bir baskı yaratıp yaratmadığı ile ilgili soruya da şu cevabı verdi:
"Baskı yok. Artık rekoru kırmış sayılırım. Tanju Çolak gibi bir yıldızın rekorunu egale etmek, Metin Oktay'ı geçmek bunlar çok güzel şeyler. Atacağım gollerle bu rekorun üzerine çıkacağım. Ama bu gollerin anlamlı olması kazanılan maçlarla. Ben böyle düşünüyorum. İnşallah o da olacak."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"























