"Gurur meselesi yaparsak"
Koray Mincinozlu, Efes Pilsen ile yapacakları maçta, seyirci desteğini arkalarına almaları halinde kazanmaya yakın olduklarını belirtti.
Anadolu Ajansı
Mincinozlu, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, çeyrek finalde Beşiktaş Cola Turka ile karşılaştıkları uzun bir seriden çıktıklarını hatırlatarak, ''Zorlu bir son maç oynamış ve kazanmış olmak, takımın moralini çok yükseltti'' dedi.
Efes Pilsen'in seride favori gösterilmesine değinen Koray Mincinozlu, ''Efes Pilsen benim için de favori. Seriye 1-0 geride başlayacağız, ancak biz de ligdeki en sürpriz yapma kapasitesi olan takımız. Eğer seyircimizden moral desteği ve motivasyonu bulursak, Galatasaray'ın yapamayacağı hiçbir şey yok'' değerlendirmesini yaptı.
Koray Mincinozlu, seyirci desteğinin serideki ibreyi Galatasaray Cafe Crown lehine çevireceğini belirterek, ''Normal, sessiz bir maç olursa, Efes Pilsen'in kazanacağı aşikar gibi görünüyor, ama oyuncularım bu maçları gurur meselesi yapar ve seyircimizin desteğini de arkamıza alırsak, kazanmaya yakın olacağımıza inanıyorum'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ajax, sahasında yine kayıp!

Juve, galibiyetsiz Fiorentina'yı geçemedi

Lens, Strasbourg'u tek golle devirdi

Barcelona'dan Camp Nou'ya harika geri dönüş!

Ferdi oynadı, Brighton geri dönüp kazandı

Fulham'a tek gol yetti!

Wolves, yeni hocasıyla da kazanamadı

Liverpool, kabustan uyanamıyor!

Bayern Münih 2 avans verip kazandı

Bayer Leverkusen, ilk yarıda fişi çekti!




























