Gürsoy: "Yeni yönetim daha iyi"

 

İhlas Haber Ajansı
Gürsoy: "Yeni yönetim daha iyi"
Eski yöneticilerden Ergun Gürsoy, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında başa baş bir mücadele verdiğini belirterek, her iki takımın da şampiyonluk şanslarının eşit olduğunu söyledi.

Gürsoy, yeni yönetimin kendi yönetimlerinden daha iyi olduğunu, yeni yönetimde daha verimli insanların bulunduğunu ifade etti.

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 86. yıldönümü kutlamaları için Şanlıurfa'ya gelen eski yönetici Ergun Gürsoy, Şanlıurfaspor tesislerini ziyaret ederek, bir süre yöneticilerle sohbet etti. Burada soruları cevaplayan Gürsoy, FIFA Tahkim Kurulu kararını değerlendirdi. FIFA Tahkim Kurulu kararının biraz ağır olduğunu belirten Gürsoy, "Milli Takım biraz da seyircisiz oynasın. Bakın Diyarbakırspor seyircisiz oynadığı maçta sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Demek ki seyircisiz de maç kazanılabiliyormuş. İnsanlar istedikleri suçun cezasını çekmeli. FIFA'nın verdiği ceza biraz ağır oldu. Kantarın topu ağır bastı ama seyircilerin seyirciliğini, yöneticilerin yöneticiliğini, futbolcuların da futbolculuğunu bilmesinin zamanı geldi. İnsanın gözünün yaşına bakmıyorlar. Avrupalı gibi hareket etmek lazım. Eğer Avrupa'da yarışmak istiyorsanız, Avrupalı gibi davranmak zorundasınız" dedi.

Galatasaray'ın yeni yönetiminin eski yönetimden daha iyi olduğunu ifade eden Gürsoy, "Galatasaray'ın yeni yönetimi bizim yönetimden daha iyi oldu. Bu yönetimde diğer yönetimden daha verimli insanlar var. Ama bizi de kayıp saymayın. Çünkü bu yönetimi destekliyoruz. Galatasaray'ın başarısı için yeni yönetime elimizden gelen desteği vereceğiz" diye konuştu.

Ligle ilgili de değerlendirmede bulunan Gürsoy, "Turkcell Süper Ligi eskisi gibi değil ama işlevini devam ettiriyor. Çok anormal hatalar yok. Bazı hatalar oluyor ve sıkıntılar oluyor. Bunlar futbolun içinde var. Bazen lehinize bazen de aleyhinize olur ama bunların sezon sonunda birbirini götürmesi lazım. Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışında başa baş bir mücadele sergiliyor, at başı gidiyor. Her iki takımın da şampiyonluk şansları eşit" ifadelerini kullandı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler