"Günü gelir Güneş'ten hesap sorulur"

"Neden Milli Takım'da olmadığımı Şenol Güneş biliyor. Ben forma için can atıyorum ve formdayım ama takımda yokum. Bu takım başarısız olursa Şenol Hoca'dan hesap sorulur. O zaman istifadan kurtulamaz.
Terim'in işi kolay değil. O tam anlamı ile futbolun kurdu. Futbolcu psikolojisini iyi biliyor. Kenarda 12. oyuncu gibi. Kimin nerede başarılı olacağını biliyor. Ama onun güvenini kaybetmeyeceksin. Yoksa yanarsın..
Bu sezon Beşiktaş'a gol atamadım ama seneye filelerini dolduracağım. Maçlarda kalleşçe tekme yiyorum. Yasin vurunca uyardım sonra ittim. Yapmamalıydım. Hepimiz forma aşkı ile oynuyoruz. Hasan kaderini kendisi çizdi.
Daum her yerde başarılı oldu. Fener'i ayağa kaldırır. Berlin'de Bingöl depremi için düzenlenen yardım konserine katkıda bulundum. Berlin benim her şeyim. Sakatlığımda aklım buradaydı. Oynamadığım için de çıldırıyordum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'da kapanışı Salah yaptı

Chelsea'ye tek gol yetti!

Manchester City, sezonu üçüncü bitirdi!

Bayern Münih'ten Wirtz'in yerine Eze hamlesi!

Real Madrid, Xabi Alonso'yu açıkladı!

Milan'da yönetime protesto!

Paris Saint-Germain'den bu sezon 3. kupa!

Almanya Kupası Stuttgart'ın!

Modric: "Bitti diye ağlamayın, yaşandı diye gülümseyin"

Carlo Ancelotti'den Real Madrid'e duygusal veda!
