Güneş: "Biz Alpay'ı asmayacağız"

Güneş, Cumartesi günü Letonya'ya gideceğini ve burada bazı maçları izleyeceğini söyledi. İngiltere karşısında aldıkları sonuçla zaman kaybettiklerini de ifade eden Güneş, "Letonya maçı öncesi bu ülkede bazı maçlar izleyeceğim. İklim ve kamp yerleri de bakacağım. Rakibi de iyi analiz yaparak, bu şekilde hazırlanacağız" dedi. Güneş, Letonya ile 19 Kasım'da yapacakları karşılaşmayı BJK İnönü Stadı'nda oynamayı düşündüklerini de söyledi.
Güneş, İngiltere karşısında gerçek oyunlarını sahaya yansıtamadıklarını belirterek, şöyle devam etti: "Biz daha üst seviyede oynamalıydık. Ancak bütün oyuncularım görevlerini iyi biçimde yapmaya çalıştı. Halkı sevindiremediğimiz için bir sıkıntı yaşıyoruz. Bugünlere başarılı bir şekilde geldiğimizi ve doğru iş yaptığımızı düşünüyoruz. Ancak bize yapılan eleştirilerin dozu yüksek. Kavga etmek, kan emmek ve Türk milli takımının önünü kesmek isteyenlere imkan vermeyeceğiz. Oyuncularım yüreklerini, heyecanlarını ortaya koydular. Ben, bugün oyuncularımla gurur duydum, yarın da duyacağım. Onlar ailelerinden herşeyden ayrı kalarak fedakarlık yapmıştır. Kısıtlı bir süre içinde beraber olduğumuz için de onlara fazla teşekkür edememeşimdir."
Güneş, Alpay'ın milli maç sonrası İngiltere'de baskı gördüğünü ve bazı sorunlar yaşadığını da ifade ederek, şöyle konuştu: "Biz hizmet yapanlara saygısızlık yaparsak, geleceğimizi karanlık altına alırız. Devre arasında ona müdahaleler yapıldı. Alpay'ı asarak ona haksızlık yapıldı. Biz Alpay'ı asmayacağız, buna izin vermeyeceğiz. Alpay ile de görüştüm. Rahat olsun, ben ve oyuncularım da onu çok seviyor. Kadro içinde düşünüyoruz. Ancak oyuncunun futbol olarak bir başarısızlığı varsa, onu değerlendiririm. Hiçbir futbolcuya forma garantisi vermem." İngiletere maçında hiçbir olayın yaşanmadığını ve yüzlerinin akıyla bu maçtan çıktıklarını da ifade eden Güneş, "Bize İngiltere'de Beckham'ın yaptıklarını herkes biliyor. Ancak ülkemizde televizyonlara çıkarılarak, sempatik hale getirilmeye çalışıldı. İngiltere'de yaptığımız maçta taraftarlarının ceplerinde para ve telefon kalmadı. Holiganizm kimde var? Gizli bir tedirginlik oluşturuldu. Bu gizli bir savaştır. Taraftarlarımız baskı altına alınmıştır" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Simons'a Premier Lig kancası!

Neil El Aynaoui, Roma Yolcusu!

Manchester United tarihinin en pahalı transferleri

Barcelona, Ter Stegen için çözümü buldu

Real Madrid'te, Rodri dışında çılgınlığa yer yok!

MANU'dan 82 milyon euro'ya transfer!

Luis Diaz transferinde sıcak gelişme!

Real Madrid yine gelir rekoru kırdı

Milan, Estupinan için Brighton'a ilk teklifini yaptı
