"Gruptan çıkmak zorundayız"
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olacaklarına inandığını belirtti.
Anadolu Ajansı
UEFA Avrupa Ligi'nde, (F) Grubu'nda Romanya'nın Dinamo Bükreş, Yunanistan'ın Panathinaikos ve Avusturya'nın Sturm Graz takımlarıyla eşleşen sarı-kırmızılıların gruptaki şansını değerlendiren Sezgin, fikstürün de kendileri için gayet iyi olduğunu ve başarı elde edeceklerine inandığını söyledi.
Sezgin, ''Hiçbir rakibi küçümsememek futbolun bir gerçeği. Bu bilinçle, yolun sonuna kadar gitmek istiyoruz. Fikstür bence gayet iyi. İlk maçımızı Dinamo Bükreş ile 17 Eylül'de Ali Sami Yen'de yapacağız. Sonra Panathinaikos deplasmanı var. Sturm Graz'la önce İstanbul'da, ardından deplasmanda karşılaşacağız. Dinamo Bükreş deplasmanından sonra İstanbul'da Panathinaikos maçıyla grup maçlarını tamamlayacağız. Fikstür son derece iyi düzenlenmiş. Bu kadronun başarılı olacağına inancımız tam'' diye konuştu.
Galatasaray'ın, Ankaraspor deplasman maçına da değinen Adnan Sezgin, kendileri için önemli bir karşılaşma olduğunu ve başarılı bir sonuçla dönerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydetti.
Bu maçın ardından, milli maç için lige ara verileceğini hatırlatan Sezgin, bu arada sakat oyuncuların da düzelmesini umduklarını, ancak Beşiktaş maçı öncesi milli takımdan dönecek çok sayıda oyuncularının bulunduğunu ve bunun yaratacağı dezavantajları nasıl ortadan kaldırabilecekleri konusunda arayış içinde olduklarını dile getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, 25 milyon euro'luk transferi açıkladı

Real Madrid'e bir darbe daha! Kral Kupası da gitti!

Arsenal'den final için ilk adım!

Inter'i bu kez genç golcüsü sırtladı!

Napoli; Inter'den sonra Parma'ya da takıldı!

Conor Gallagher, Tottenham'a imza attı

Yan Diomande için dev transfer yarışı!

Guti Hernandez'den Vinicius sorusuna cevap

Milan'dan Fofana kararı!

7 ayda kabustan tatlı hayallere: Hull City'nin dirilişi


























