Govou geliyor!
Transfer bitiyor! Haldun Üstünel'in Govou'nun ailesi ve eşini de büyük oranda ikna ettiği ve Govou'nun sarı kırmızılı takımımıza imza atmaya çok yakın olduğu bildirildi.

Milan Baros´un yanına partner arayan Galatasaray O. Lyon'un forvet oyuncusu Sidney Govou'yu bitirmek üzere.
Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, 4 gündür transferi için uğraş verdiği Benin asıllı Fransız futbolcunun transferinde sona yaklaştı. Üstünel'in Govou'nun ailesi ve eşini de büyük oranda ikna ettiği ve Govou'nun sarı kırmızılı takıma imza atmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Galatasaray, kulübünün de takımdan ayrılmasına olumlu baktığı golcü futbolcu için O. Lyon'la büyük oranda anlaşmaya varmıştı.
Üstünel'in 1-2 gün içinde Govou'yu Hollanda kampına getirmesi bekleniyor. Galatasaray'a gelmesi durumunda Baros'un partneri olacak Sidney Govou, Çek futbolcu ile 2007 yılında Lyon'da birlikte forma giymişti.
Santrafor ve sağ açık mevkisinde oynayan Govou 37 kez giydiği Fransa Milli Takım formasıyla 10 gole imza attı. Govou, Lyon formasıyla ise 367 maçta 72 gol kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız

UEFA'dan Athletic Bilbao oyuncusu Yeray'a men cezası!

Presnel Kimpembe'nin yeni durağı!

Athletic Bilbao'ya ilk Türk: Efe Korkut

Arsenal'e kötü haber: William Saliba

Eintracht Frankfurt'tan Galatasaray için açıklama!

Paris Saint-Germain'de sakatlık şoku!

Bournemouth, Marcus Tavernier ile nikah tazeledi

Luis Enrique, sakatlandı!
