Görev dağılımı belli oldu

 

Galatasaray’ın yeni yönetim Özhan Canaydın başkanlığında Metin Oktay Tesisleri’ndeki toplantıda görev dağılımını yaptı. Buna göre Ali Dürüst 2. başkan ve basın sözcüsü, Refik Arkan mali ve idari işlerden sorumlu başkan yardımcısı, Temel Aksoy genel sekreter, Şükrü Ergün veznedar, Mete Başol muhasip üye, görevlerinde bulunacak. Şubelerin başında kimin olacağı ise pazartesi günü yapıcak yönetim kurulu toplantısında sonra belli olacak.

Ali Dürüst, geçmiş dönemde yönetim kurulunda futbol şubesine bakan Abdurrahim Albayrak’ın, görevini sürdüreceğini söyledi. Albayrak’ın, daha önceki yetkileriyle görevini sezon sonuna dek sürdüreceğini kaydeden Dürüst, “Kendisi zaten benim yönetimde görev aldığım 5.5 yıllık dönemde bize yardımcı oluyordu. Şimdi de aynı şekilde devam edecek” dedi. Dürüst, önlerinde çok önemli 7 maç bulunduğunu da belirterek, şampiyonluğu elde etmek için gereken herşeyi yapacaklarını söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde biraraya gelen Özhan Canaydın Yönetimi, ilk resmi toplantısında görev dağılımını yaptı. Abdurrahim Albayrak’ın da eski yetkilerini koruyarak çalışmasına devam edeceği ifade edildi. Futbolcuların basına kapalı akşam çalışmasının ardından Beyti Restaurant’ta oyuncular, yöneticiler ve alt kurullar bir birlik yemeği yedi.

İşte yeni iş bölümü
Başkan:
Özhan Canaydın
2. Başkan ve Basın Sözcüsü:
Ali Dürüst
Mali ve İdari İşlerden
Sorumlu Başkan Yardımcısı:
Refik Arkan
Genel Sekreter:
Temel Aksoy
Muhasip üye:
Mete Başol
Veznedar:
Şükrü Ergün



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler