Gökşen'e kırmızı kart
Gökşen olayı öğrendiğinde şoke olurken G.Saray idarecilerinin "Bu kartları federasyon gönderiyor. Futbol Federasyonu bu sezon kontenjanı kısıtlı tuttuğu için bizim yapacak bir şeyimiz yok" karşılığı vererek konuyla ilgili topu Futbol Federasyonu'na atmasına rağmen, bu yetki azaltımında Gökşen ile yıldızı barışmayan G.Saray Futbol Şubesi'nin parmağı olduğu iddia edildi.
Sarı kırmızılı yöneticinin yakın çevresine ise, "O koltukta kimse kalıcı değil. Canları sağolsun. Bugüne kadar görev yaptığım süre boyunca kimseye yanlış yapmadım. Gerektiğinde tek başıma G.Saray Kulübü, takımı için göğüs göğüse sorunlarla çarpıştım. Demek ki iyi görev yapmışız, kimseye yanlışımız olmamış ki bizi istemiyorlar. Ama bu konuyu gündeme getirip iyi giden G.Saray'da keyifleri kaçırmak istemiyorum" diye dert yandığı ve basına konuşmaktan kaçındığı belirtildi.
Gökşen'in 1 yıldan bu yana, G.Saray Futbol Şubesi Başkanı Adnan Polat ve idareci Haldun Üstünel ile aralarının açık olduğu bilinirken, bazı idarecilerin de yönetim içinde Gökşen'in varlığından dahi şikayetçi olduğu öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Acun Ilıcalı, Galatasaray'dan transfer istiyor!

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!

Real Madrid'de mutlu son: Cucurella























