Gökhan Aslan olmak istiyor

 

Hürriyet
Gökhan  Aslan olmak istiyor
Transferin gözde ismi Gökhan Ünal, G.Saray’a gitmek istiyor. Mehmet Topuz ile birlikte F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş’ın en çok istediği isim olan Gökhan, Kayserispor yönetiminden transferi için izin istedi. Kayserispor yönetiminin ısrarla takımda tutmak istediği ve 5 milyon Euro’luk bonservisi bulunan yıldız futbolcunun bir süre önce yöneticilerle konuşarak “Çok ciddi transfer teklifleri aldım. Ben G.Saray’a gitmek istiyorum. Transferim için anlayış bekliyorum” dediği öğrenildi.

ÖMER AYSAN YAKIN

Ancak sözleşmesi süren yıldız futbolcuyu bırakmak istemeyen Kayserispor yönetimi bu konuda net bir yanıt vermedi. Gökhan’la her konuda anlaşan ve yıllık 1.2 milyon Euro ücret verecek olan G.Saray yönetimi ise Kayserispor’dan olumlu haber bekliyor.

Bu arada Bursasporlu Ömer Aysan da yeşil-beyazlı yönetimle yaptığı görüşmelerin olumsuz geçtiğini belirtirken, 3 büyüklerden teklif aldığını söyleyip “Etik anlayışım gereği önce Bursaspor’la görüşüyorum. Ama anlaşma sağlamamız zor görünüyor. Şu anda transferimde en yakın kulüp G.Saray” dedi.

 



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler