Geri dön!

Sarı kırmızılı takımın başarılı ön liberosu, sakatlığını tamamen atlatmış durumda. Fenerbahçe maçında yedek kulübesinde bekleyen Mehmet Topal'a Skibbe'nin Perşembe günü Kayserispor ile oynanacak maçta yer vermesine kesin gözüyle bakılıyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe'nin Fenerbahçe yenilgisinin ardından kadroda büyük oranda değişiklikler yapacağı ve üst üste maç oynamak zorunda kalan birçok oyuncusunu dinlendireceği öğrenildi.
Bu arada sarı kırmızılı yöneticilerin, Fenerbahçe yenilgisinin etkilerini unutturmak için Galatasaraylı futbolcularla özel toplantılar yaparak, moral verdikleri öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticiler, futbolcularla yaptıkları konuşmada, "Fenerbahçe yenilgisini unutun. Lig ve kupada hedefimize bir maç yüzünden ara vermeyeceğiz. Bir an önce toparlanın" uyarısında bulundular.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Yıldız görüşmeleri tıkandı: Yeni senaryo gündemde

İspanya'ya yine kötü haber!

TFF, Mert Kömür için harekete geçti!

Palmer, "Cold Palmer" terimini tescil etti!

Antonio Cassano'dan Rafael Leao'ya eleştiri!

Roma'dan Zeki Çelik'e yeni sözleşme!

Borussia Dortmund'dan 10 milyon euro'luk talep!

Barcelona'ya Yamal'dan müjdeli haber!

Wojciech Szczesny'nin hedefi Şampiyonlar Ligi!

Nottingham Forest'ta Postecoglou'nun koltuğu sallantıda
