Gerets'ten golcülere derbi provası!

Galatasaray, milli takımlarda bulunan oyuncularının yokluğunda Sivasspor maçı hazırlıklarına dün sabah yaptığı çalışma ile devam etti. Teknik direktör Eric Gerets elindeki oyuncuları lig maçlarına ilginç bir metodla hazırlıyor. Belçikalı çalıştırıcı, Darıca ile yapılan hazırlık maçında forma giyen oyuncularına düz koşu yaptırırken, şut çalışmasında futbolcularını daha iyi motive etmek için ezeli rakiplerini kullandı.
Gerets hücum elemanları Ümit Karan, Altan ve Necati'ye attıkları şutlarda, "Haydi, vurun gol olsun. Bu Fenerbahçe, bu Beşiktaş kalesi" diyerek adeta Florya'yı inletti. Yıldız oyuncular da teknik patronun bu ilginç adaptasyonu sonrası adeta coştu, kaleleri bombardımana tuttu. Şutlar isabetli olunca da bir hayli mutlu oldu. Neşeli geçen çalışmadan sonra bir toplantı yapan Gerets, yeni transfer Heinz ve Milli Takım için şunları söyledi:
"Yeri garanti değil"
"Heinz'ı sol kanatta oynatacağım. O, yönetimden istediğim bir futbolcuydu. Ancak takımdaki yeri hiçbir zaman garanti değil. Hakeden formayı giyer. Her zaman göze hoş gelen, ofansif bir futbol oynatmaktan yanayım. Ben defansa duvar öremem. Takımda 4 tane forvet var. Her zaman bunların arasında en iyi oynayan takımda yer alacak. Ayhan da iyileşti. Kaliteli bir futbolcu. Takım içindeki rekabet artacak.
"Favorim Türkiye"
Danimarka dikkat edilmesi gereken bir ekip. Grubun en kritik maçlarından birisi olacak. Her iki takım için de gerçekten çok zor bir 90 dakika olacak. Ancak ben bu maçta her zaman olduğu gibi Türkiye'yi tutacağım. Türkiye'nin Almanya'ya gideceğini daha ilk geldiğim günden bu yana söylüyorum. Yine tekrarlıyorum. En büyük arzum, Almanya'da Türkiye ile Belçika'nın ilk maçı oynaması"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid kazandı!

Kenan 2 asistle yıldızlaştı, Juventus galibiyetle başladı!

Atalanta, lige bir puanla başladı!

Nico Paz parladı, Como üç puanla başladı!

Hamburg, Bundesliga'ya puanla döndü!

Manchester United, galibiyetle tanışamadı!

Osasuna, 10 kişi Valencia'yı rahat geçti

Altay Bayındır'dan Premier Lig'de bir ilk!

Rennes'den deplasmanda ağır mağlubiyet!

Roma'da Lorenzo Pellegrini ile ayrılık kararı!
