Gerets: "Şova kaçtık"

 

Webaslan.com
Gerets: "Şova kaçtık"
Galatasaray'da teknik direktör Eric Gerets 4-0'lık Manisa galibiyetinin ardından Lig TV canlı yayınındasorulan "Galatasaray mı çok iyiydi? Yoksa V.Manisaspor mu kötüydü?" sorusuna; "Bizim rakibimizle ilgili birşey söylememiz yersiz olur. Oyundan bugün memnunum. Bir maç 3-0, 4-0 olunca çok daha rahat oynuyoruz. Daha farklı olabilirdi elbet, burada işler biraz şova kaçtı. Sonuç olarak bugün iyiydik" sözleriyle cevap verdi.

Fenerbahçe ve Beşiktaşla oluşan zirve yarışı konusunda Gerets ilginç bir örnek verdi. Gerets "Biz aramızda bunu çok konuşuyoruz. Beşiktaş bizim için çok ciddi bir rakip." dedi.

Gerets kendi ülkesinde bir atasözü olduğunu söylerek "İki köpek yarışırken üçüncü köpek de yarışa giriyorsa kemiği o arkadaki kapabilir" ifadelerini kullandı. Son olarak Belçikalı çalıştırı Ümit Karan'ın 4 golüyle ilgili olarak bir espri yaparak; "Keşke bu golleri bölüştürseydi, önümüzdeki hafta atsaydı" diyerek neşeli tavırlar takındı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler