Gerets oyunu iyi okuyor!

Süper Lig’de bu sezon geride kalan 23 hafta sonunda ilk devrelerde yaptığı 12 oyuncu değişikliği ile liderlik koltuğuna oturan Gerets, son zamanlarda bu huyunu daha çok su yüzeyine çıkarmasıyla eleştiri oklarının da hedefi oldu.
G.Saray’ın Erciyes ile Sami Yen’de oynadığı maçta Mehmet Güven’i karşılaşmanın 30. dakikasında kenara alıp Hasan Kabze’yi oyuna sürmesiyle genç oyuncuyu üzen Gerets, Denizli maçına da oyun kurucusuz başlamasının faturasını 35’te oyundan aldığı Cihan’dan çıkarmıştı.
STRES YAŞANIYOR
Sezon başından bu yana istikrarı yakalamaya çalışan G.Saray’da Gerets’in bu tutumu hem yönetimi hem de futbolcuları rahatsız ederken, oyuncuların maçın 2. yarısında her an oyundan çıkabilecek psikolojide oynaması takım içinde huzursuzluk yarattığı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Donnarumma, PSG taraftarına veda etti!

Chelsea, deplasmanda West Ham'a gol olup yağdı!

PSG, sahasında hata yapmadı

Harry Kane'den hat-trick ve Bayern Münih'ten rahat galibiyet!

Inter, Diouf'u kadrosuna kattı!

Everton'dan Tyler Dibling için anlaşma!

Villarreal, Renato Veiga'yı transfer etti!

Roma'dan Sancho alternatifi: Eljif Elmas!

Yann Sommer'den geleceği için mesaj!

PSV, Bayern Münih'den aldı: 15 milyon Euro!
