Gerets, Martin Petrov'u istiyor!

G.Saray yönetimi, teknik direktör sorununu Eric Gerets'le anlaşıp çözüme kavuşturduktan sonra transferde de atağa kalkmaya hazırlanıyor. İlk etapta takımın maç ve idmanlarının kayıtlı olduğu 30 kasedi incelemesi için Belçika'lı hocaya gönderen yönetim, listelerinde yer alan yabancı futbolcuların isimlerini de Gerets'e bildirdiler. Listedeki futbolcular Figo, Kluivert, Dalmat ve Belaid.
Petrov'u mutlaka alın
Transfer için 10 milyon dolar bütçe belirleyen Galatasaraylı yöneticiler, Gerets'in "mutlaka alınsın" dediği Wolfsburg'un Bulgar orta saha oyuncusu Martin Petrov'u 10 numara olarak listenin başına yerleştirirken, Belçikalı hocaya 4 futbolcunun ismini verdi. Real Madrid ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Luis Figo, Inter'de oynayan Fransız Dalmat, Hollandalı golcü Kluivert'ın yanı sıra, Fransız Belaid, Gerets'e önerilen isimler.
Conceiçao kalsın
Yöneticiler, Mondragon, Ribery, Song ve Tomas'ın takımda kalmasından yana fikir birliğine vardı. Maç kasetlerini izleyen Gerets'in, "Conceiçao kalsın, Saidou'yu gönderin" dediği öğrenildi. Bunun üzerine yapılan toplantıda yöneticiler, "Takıma yön verecek bir 10 numaraya ihtiyacımız var. G.Saray ismini kullanarak bu eksikliğimizi gidermeliyiz" dedikleri ve orta sahaya süper bir yıldız transfer etmek için çalışmalara başladıkları öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Berke Özer, resmen Lille'de!

Romulo transferinde geri sayım: Leipzig!

Newcastle United'da mutlu son: Jacob Ramsey

Juventus, Yves Bissouma için devrede!

Nottingham Forest'ta gündem: Arnaud Kalimuendo

Premier Lig'in maç yayınlarında hakem kameraları da kullanılacak

Barcelona, YouTube'da FIFA ve NBA'i de geride bıraktı

Real Betis'te Bakambu'ya veda kararı!

Chelsea, primleri 'Jota' ailesine bağışlayacak

Paris FC, Kevin Trapp'a teklif yaptı!
