Gerets çıkmazı
ŞARTLARI BELİRLEMEK İSTİYOR
Yönetimin kendisiyle uzun vadeli çalışmak gibi bir niyetinin olmadığını düşünen tecrübeli teknik adamın yaşananlara çok bozulduğu ve yakın çevresine "Mayıs'ta görüşeceğiz" dediği öğrenildi. Gerets'in amacı; bu sezon da mutlu sona ulaşıp masaya "Galatasaray'ı ikiyılda iki kez şampiyon yapan teknik direktör" olarak oturmak.
Belçikalı hoca, böyle bir durumda görevine son verilemeyeceği gibi yönetim içi rüzgarın da kendisi lehine döneceğini hesap ediyor. İki kez şampiyonluk yaşatan bir çalıştırıcı sıfatıyla da pazarlık masasında şartlara uyan değil, şartları belirleyen taraf olmayı amaçlıyor.
Bu durumda, yıllık 1 milyon 300 bin euro alan Gerets'in kapıyı 1 milyon 800 bin euro'dan açacağı sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında. Bu senaryo gerçekleşirse, şimdiki ücretten Gerets'in kontratını yenilemeyen yönetimin nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'nın serisi devam ediyor!

Hull City ilk defa mağlup

Jose Mourinho'dan derbi ve Türkiye açıklaması!

Lamine Yamal: "Real Madrid'i izlemekten hoşlanmıyorum"

Barcelona'dan Raphinha'ya yeni sözleşme

Atletico Madrid'e derbi öncesi Alvarez müjdesi!

Manchester United'da Michael Carrick ile "Şimdilik" devam!

Tottenham'da büyük çöküş!

Real Madrid dünya şampiyonu oldu, Bernabeu'da tarihi rekor!

Millwall-West Ham derbisi öncesi şaşırtan olay!
























