Gerets: "Bu gemiyi batırmayız"

 

Hürriyet
Gerets: "Bu gemiyi batırmayız"
Bir yanda mali sıkıntı, diğer yanda futbolcu boykotları... G.Saray tüm olumsuzluklara rağmen rakiplerini yenip emin adımlarla şampiyonluk yarışında ilerliyor. Son Gençlerbirliği engelini farklı galibiyetle geçen Cimbom’da haftanın gündemini Başkent temsilcisiyle oynanan maç öncesi "Para yoksa, ben de yokum" diyen Rigobert Song oluşturmuştu. İdmana çıkmayan Kamerunlu futbolcunun bu restine sarı kırmızılı takımın teknik patronu Erik Gerets yine bir rest ile karşılık verdi. Belçikalı teknik adam da daha sonra idmana gelen Song’u çalışmaya almadı. Daha sonra buzlar bir ölçüde eridi.

"Dalgalarla savaşıyoruz"

Ancak dün takımı izin yapmasına rağmen Gerets, yardımcıları Erdal Keser ve Stumpf ile bir araya gelerek Song olayını masaya yatırdı. Gerets daha sonra da şu net tavrı ortaya koydu:

"Bizimle aynı gemide olanlar yola devam eder. Olmayanlar limanda kalır. Biz güçlü dalgalarla savaşıyoruz. Onları aşmak için ne mücadeleler veriyoruz. Hiç kimsenin gözünün yaşına bakacak halimiz yok. Gemiyi batırmamak için yola devam etmemiz şart. Song’un önce bu gemide olan arkadaşlarından sonra da bizden özür dilemesi gerekir."



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler