Gençlerin iştahı kabardı!

 

DHA
Gençlerin iştahı kabardı!
Galatasaray'da Feldkamp'ın göreve getirilmesi bazı çevrelerden eleştiri alsa da Florya'da heyecan yarattı.

Galatasaray'ın alt yapısındaki yaklaşık 500 futbol öğrencisi başarılı olmak için vargücüyle çalışırken, antrenörleri de öğrencilerin gelişimini sağlamak için çaba harcıyor. Alt yapının başantrenörlerinden Hasan Güngören, 40 ayrı grupta yaklaşık 500 öğrencilerinin bulunduğunu belirterek, "Feldkamp'ın altyapıya önem verdiğini öğrendik. Bu sebeple çocuklar biraz heyecanlandı ve aralarında rekabet arttı" diye konuştu.

Ellerinde yetenekli oyuncuların bulunduğunu, ama hepsinin alt yapıda kalıcı olamayacağının altını çizen Güngören, "Yetenekli oyuncularımız var. Her yaş grubuna göre farklı durumda olanlar var. Şu an burada bulunan genç oyuncular 1990-92 doğumlu. Buradan ayrıldıklarında rahatlıkla başka takımlarda oynayabilecek oyuncular var. Zeytinburnuspor gibi, Sarıyer gibi takımlarda çok rahat oynarlar" dedi.

Genç oyuncuları, yaşları ilerlediği taktirde Galatasaray altyapısı dışında başka kulüplere de verdiklerini ifade eden Güngören, "Anlaşmalı olduğumuz kulüpler var ve yönlendirmeler yapıyoruz. Çocuklar o kulüplerde çalışmalarına devam ediyor ve kendilerini geliştirdikleri taktirde tekrar bizim kulübümüze gelebiliyorlar" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın altyapısında oynayan genç futbolcularda da Feldkamp heyecanı yaşanıyor. Her yaş grubundan gençler bir üst kategoriye geçebilmek ve alt yapıda kalıcı olabilmek için çalışıyor.

14-16 yaş grubunun öğrencilerinden Burak Akyol, Galatarasay'ın altyapısında oynamak istediğini ve ilerde iyi bir futbolcu olmak istediğini ifade ederek, en beğendigi yabancı futbolcunun Kaka, yerli oyuncunun ise Emre Belözoğlu olduğunu söyledi.

Doğacan Çetinerler, başarılı bir ortasaha oyuncusu olmak istediğini vurgulayarak, "Cristiano Ronaldo gibi bir futbolcu olmak istiyorum. Türk oyuncular içinden de Hamit Altıntop'u beğeniyorum" dedi.

Emre Hakalmaz, Galatasaray'ın altyapısına girmek istediğini belirterek, "Benim de hayalimdeki futbolcu Cristiano Ronaldo. Burada hocalarımızın verdiği taktikleri uygulamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Mustafa Gültekin, "Galatasaray'ın altyapısına girmek istiyorum. Hayalimdeki futbolcu Cristiano Ronaldo" diye konuştu Sarı kırmızılı takımın altyapısında görev alan bir başka isim Şahin Akyol, "Galatasaray'ın altyapısında oynamak istiyorum. İdealimdeki futbolcu Nuri Şahin. Türk futbolcunda başarılı olmak istiyorum" derken, Caner Yalçın ise, ileride Arda Turan gibi başarılı bir futbolcu olmak istediğini söyledi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler