"Gençlerimiz pişer, öğrenir ve dünya yıldızı olur!"

Terim, Galatasaray'ın büyüklüğünün, bu takımda oynama ayrıcalığını elde edenlerin bunu haketmek için gösterdikleri performansla perçinleneceğini ifade ederek, "Elimizdeki kadroda, yıllardır Galatasaray'ın başarıya kilitlenmiş uzun soluklu koşusuna alışkın ve başarmış tecrübeli arkadaşlarımız var. Ve yine elimizdeki kadroda, kendileri için yeni olan bu yola uyum sağlamak ve başarmak isteyen gençler var. Ekip olarak bu kaynaşmayı sağladıkça, saha içinde yükümüzü hafifleteceğiz. Takım olma mücadelesinin tam ortasından güçlenerek ve kaynaşarak çıkmamız, gelecek dönem açısından beni mutlu ve umutlu kılıyor" dedi.
Yazısında, sarı-kırmızılı takımın Birinci Süper Futbol Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde bu ay çıkacağı zorlu maçlar olduğundan bahseden Fatih Terim, "Takım-taraftar bütünleşmesini sağladığımız ölçüde, bu sınavların tümünden başarıyla çıkacağımıza inanıyorum.
Futbolcularımızın, adım adım kendilerini dönüştürerek, bizim hedefimiz olan zoru kolay yapma becerisini göstereceklerini ve Galatasaray'ın başarılarla dolu geçmişine yeni zaferler ekleyeceğini sizlere bugünden müjdelemek istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!

Real Madrid Vinicius ile sözleşme yenilemeyi planlıyor

Calvert-Lewin, Everton'a veda etti!

Milan'da iki ayrılık: Walker ve Abraham takımlarına döndü
