'Genç Aslanlar' umut veriyor

 

'Genç Aslanlar' umut veriyor
Kaptan Bülent, Arif, Hakan Ünsal, Baliç, De Boer gibi bir döneme damgasını vurmuş yıldızlarla ligin ikinci yarısında yola devam etmeme kararı alan teknik direktör Fatih Terim’in, “Gençleştirme operasyonu” vizyona daha yeni girdi. Neredeyse tamamını gençlerin oluşturduğu kadrosuyla Antalya’da boy gösteren Sarı-Kırmızılılar, ilk iki hazırlık maçında Kaiserslautern ve Spartak Moskova’yı devirirken, ortaya koyduğu futbolla da alkışlandı.

Genç Aslanlar’ın sahada uzun zamandır özlemle beklenen kazanma hırsını sergilemesi tüm camiayı umutlandırdı, Terim’in de yüzü gülmeye başladı. Bunlar hazırlık maçı... Ligde, kupada ve UEFA’da neler olur bilinmez ama Fatih hocanın sözleri hiç de yabana atılacak cinsten değil. Şans tanıdığı oyuncularından, “Biz bu formayı kolay kolay bırakmayız” mesajını aldığını ifade eden tecrübeli teknik adam, yeni takımı hakkında şunları söyledi:

“Onlar bazı şeyleri istiyor ve çalışıyorlar. Çalışırlarsa kazanırlar. Ben de bu formayı hakedene veririm. Spartak Moskova maçında istediklerimi tek tek yaptılar. Eskiden maçlarda 2-0, 3-0 yenik duruma düşsek bile tribünde insanlar 3-2 veya 4-3 yenerler diye iddiaya giriyorlardı. Saygı duyulmaktan bahsederken, böyle bir takımı kastediyordum. Bu oyuncuların skor güzelliğine de ihtiyacı var. O yüzden kazanmak çok önemli.”



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler