Gallardo sakatmış..! Aylardır peşinden koştuğumuz Arjantinli futbolcunun dizinden atroskopi olacağı ve 1.5-2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı
Yönetimin Gallardo’nun transferi için görevlendirdiği Futbol Şubesi Sorumlusu Fatih Gökşen, Arjantinli futbolcunun ameliyat olacağını önceden bildiklerini kaydederek, ‘Bu yeni bir şey değil. Daha önceden haberimiz vardı. Biz, ne olursa olsun Gallardo’yu almak istiyoruz. Zaten sakatlığı çok ciddi değil. Atroskopi olacak. Bu yüzden transfer görüşmelerine bir hafta ara verdik’ diye konuştu.
Bu arada transferiyle ilgili Arjantin basınına konuşan Marcelo Gallardo, ‘Gönlüm River Plate’de kalmaktan yana. Ancak, herşey Galatasaray yöneticileriyle konuştuktan sonra netleşecek. Çünkü ben onlara, görüşeceğime dair söz verdim. Onlardan gelecek teklife göre kararımı vereceğim’ dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"

Calum McFarlane: "Artık tepki verme zamanı!"

Vitor Pereira: "Çalıştığım en iyi gruplardan biri"

Joao Pedro: "Sorun teknik direktör değil"

Nottingham Forest, deplasmanda Chelsea'yi dağıttı!

Real Madrid'e kötü haber: Ferland Mendy



























