Galatasaray'ın Batista'lı idmanı

 

Galatasaray'ın Batista'lı idmanı
Türkiye Kupası’nda, Erzurumspor’a yenilerek elenen Galatasaray, ligde İstanbulspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda futbolcular, koşu ve tek pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Sarı-kırmızılıların, Gaziantepspor’dan bugün transfer ettiği Batista da imzanın hemen ardından takımla birlikte çalışırken, futbolcu vasat bir performans gösterdi. İdmana, burnundan ameliyat olan Berkant, ayak bileğinde kanama olan Arif ve Erzurumspor maçında belinden sakatlanan Capone ile Ümit katılmadı. Yorgun oldukları belirtilen Hasan ve Perez de düz koşu yapmakla yetindi.

Antrenmanda, Sergen sağ ayak bileğine darbe alıp, çalışmayı yarıda bırakırken, bu oyuncunun önemli bir durumu olmadığı açıklandı. Ayrıca çift kale maçta Victoria’nın çektiği şut kasığına gelen Vedat kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Antrenman sonunda, kaptan Bülent’in şutunun da yine Vedat’ın kasığına gelmesi gülüşmelere neden oldu. Galatasaray, bugün basına kapalı olarak yapacağı idmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler