Galatasarayımız Lizbon'da

Sarı kırmızılı takımımızda sakatlıkları bulunan Kewell'in yanı sıra, sakatlıkları süren Aydın, Mehmet Topal, Emre Güngör, Nonda ve Linderoth da Portekiz'e getirilmedi.
Başkanımız Adnan Polat, havalimanında basın mensuplarının, "Portekiz'in en iyi takımıyla yarın oynayacaksınız" demesi üzerine, "Benfica da Türkiye'nin en iyi takımıyla karşılaşacak. İki iyi takım yarın maç yapacak. Sadece Benfica'nın saha ve seyirci avantajı olacak. Biz UEFA Kupası'nda ortaya koyduğumuz hedeflere ulaşabilmemiz için bu tür maçları geçmemiz lazım. Ve hiç bir mazeret üretemeyiz. Galatasaray yarın sahaya 11 kişi çıkacak. Bu nedenle takımı eksik görmüyoruz" dedi.
Portekizli futbolcumuz Fernando Meira, havalimanında Portekizli gazetecilerin ilgisiyle karşılaşırken, çok sayıda sakat oyuncu bulunduğunu, beraberliğin kendileri için iyi bir sonuç olacağını söyledi. Bir dönem Benfica forması giyen sacunma oyuncusu, "Benim için özel bir maç olacak. Benfica'da çok güzel hatıralarım var. Ama ben artık Galatasaraylıyım ve Galatasaray'ın başarısı için mücadele edeceğim" şeklinde konuştu.
Galatasaray kafilesi daha sonra konaklayacakları Don Pedro Oteli'ne hareket etti. Sarı kırmızılı takım Benfica maçı hazırlıklarını bu akşam yapacağı son antrenmanla tamamlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler, Xabi Alonso'dan alkışı aldı!

İngiltere'de yılın futbolcusu Salah oldu

Arda Güler'li Real Madrid, üç puanı tek golle aldı

Mehdi Taremi, Inter U23 takımıyla antrenmanlara başlıyor

Marsilya'da Rabiot ve Rowe satış listesinde

Wolverhampton, Jackson Tchatchoua'yı kadrosuna kattı

Leeds United, lige galibiyetle başladı

Wolfsburg'tan Benfica'ya ret: Mohamed Amoura

Benjamin Pavard, Barcelona'ya önerildi!

Liverpool, Konstantinos Tsimikas'ı kiralamaya hazır
