"Galatasaray'a borcumu ödeyemem"
Milli futbolcu Emre Belözoğlu , bir suç işlemediğini belirterek, "İfademize başvuruldu. Daha önce de gittik. Bir suç işlemedim. FIFA'nın duruşmada adil olacağına inanıyorum. Bizim hakkımızda suç oluşturacak hiçbir delil yok, ama bir kez daha çağrıldık. Sonuçta FIFA, gitmek zorundayız. Açıkçası çok gönüllü gitmiyorum, içim sızlaya sızlaya gidiyorum. Bir Almanyalı, bir Fransız, belki bir Arjantinli, belki bir Brezilyalı futbolcuyu bu kadar kolay çağırabilirler miydi ? Bunun da hesabını içinde yapmamız gerekiyor. Belki de bu yönümüz çok kuvvetli değil" dedi.
Newcastle United'ın Teknik Direktör Graeme Sounness'in görevine son vermesine üzüldüğünü ifade eden milli futbolcu Emre Belözoğlu, "Sounnes'ın yeri yeri bende farklı. Newcastle United'ı tercih etmemin en büyük nedenlerinden biri zaten oydu. Takımdan ayrıldığına üzüldüm. Ben Newcastle United'ın anlaşmalı futbolcusuyum. 5 yıllık sözleşmem bulunuyor. Newcastle United'da mutluyum" dedi.
Galatasaray'a yaptığı maddi yardım ile ilgili de değerlendirmede bulunan Emre Belözoğlu, "Adnan Polat, ben ve babam ile dün böyle bir karar aldık. Maddi olarak büyük ya da küçük meblağlar olması değil, ben sadece bu dayanışmanın içinde olmak istedim. Bu dayanışmanın içinde olduğumu hissettirmek istedim. Galatasaray'ın bize kazandırdığı hem maddi hem manevi çok farklı şeyler var. Bugünlere gelmemizdeki en büyük pay Galatasaray camiasıdır. Kimse bana, ben de kimseye borçlu değiliz. Bugüne kadar aldığım bütün paraları versem yine de Galatasaray'ın hakkını ödeyemem. Ben sadece bu dayanışmanın içinde olmak istedim" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Genoa'yı mağlup etti: Zirve yarışı kızıştı

Hull City'den 5 maçta 13 puan!

Michy Batshuayi için veda yakın!

Ruben Amorim: "Siz istediniz diye sistemi değiştiremem"

Manchester City'den Semenyo için hamle!

Lille'den Berke Özer paylaşımı!

West Ham'da Bilic ihtimali güçleniyor

Sandro Tonali'den Eddie Howe'a övgü dolu sözler!

Napoli'den Noa Lang için veda düşüncesi

Girona'da Stegen düşüncesi























