Galatasaray'da büyük endişe: Transfer
Galatasaray'ın transferde suskun kalması ve transfer döneminin bitmesine yaklaşık bir ay kalması sarı-kırmızılı taraftarlarda endişe yaratıyor.
Galatasaray'da transfer endişesi...
OKAN BURUK'TAN MESAJ
Galatasaray, şu ana kadar transferde sadece Lesley Ugochukwu'yu kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz haftalarda verdiği röportajda, "Hücum hattına 3, savunmaya da 1 tane oyuncu düşünüyoruz." demişti.
Transfer döneminin bitmesine yaklaşık bir ay kala, Okan Buruk'un sözleri ve transferdeki tek takviye sarı-kırmızılı taraftarlar arasında endişe yarattı.
DURSUN ÖZBEK'İN SÖZLERİ
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise temmuz ayı divan kurulunda transferle ilgili konuştu.
Özbek, geride kalan 4 sezonda da transfer dönemlerinde eleştirildiklerini ancak hep şampiyon olduklarını dile getirdi.
Dursun Özbek ayrıca, "Icardi, Osimhen gibi isimlere bakın. Hep Eylül'de geldiler." sözlerini sarf etti.
Galatasaray, son dönemde Mauro Icardi ve Victor Osimhen gibi isimler için transferin son günlerinde çıkan fırsatları iyi değerlendirdi ve bu oyunculardan büyük katkı aldı. Ancak Okan Buruk'un 4 transfer açıklaması nedeniyle Dursun Özbek'in açıklamaları Galatasaray taraftarlarının endişesini dindirmedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG'den Mika Godts için resmi temas

Douglas Luiz'den geleceği için açıklama!

Eintracht Frankfurt'ta mutlu son: Onyedika

Szczesny'den Barcelona itirafı: "Hayatımı değiştirdi"

Barcelona'dan wonderkid transferi: Jesse Bisiwu

Juventus'tan Francisco Conceiçao kararı!

Villarreal, Peter Gulacsi transferinde sona yaklaştı

Palmer'dan Rogers transferi için itiraf!

Bournemouth'tan Antonio Silva hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool'da ortalık karıştı! Jones ile Szoboszlai tartıştı




























