Galatasaray'da Barış Alper kararı
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu sezon skor katkısı olmayan Barış Alper Yılmaz'ı Trabzonspor maçında yedek bıraktı.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ligdeki Trabzonspor maçında kadroda dikkat çeken bir karara imza attı.
Okan Buruk, bu sezon skor katkısı sağlayamayan Barış Alper Yılmaz'ı Trabzonspor maçında kulübede tuttu.
Barış Alper Yılmaz, maç öncesi, "Umuyorum güzel bir derbi izlettiririz. Gerçekten çok iyi hazırlandık, buraya kazanmaya geldik. Buraya lider geldik, milli araya da lider girmek ve devam etmek istiyoruz." dedi.
Milli futbolcu, yedek kalmasıyla ilgili gelen sorunun ardından, "Hiç önemli değil. Burada hocamın kararına saygı duyuyorum, duymak zorundayız. Bireysel hedeflerden önce takım hedefleri geliyor. 4 senedir şampiyon oluyoruz, bu sene de şampiyon olmak ve tarihe geçmek istiyoruz. Bunun için emek veriyoruz." yanıtını verdi.
Galatasaray'ın Trabzonspor deplasmanında ilk 11'i şu şekilde:
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City ilk defa mağlup

Jose Mourinho'dan derbi ve Türkiye açıklaması!

Lamine Yamal: "Real Madrid'i izlemekten hoşlanmıyorum"

Barcelona'dan Raphinha'ya yeni sözleşme

Atletico Madrid'e derbi öncesi Alvarez müjdesi!

Manchester United'da Michael Carrick ile "Şimdilik" devam!

Tottenham'da büyük çöküş!

Real Madrid dünya şampiyonu oldu, Bernabeu'da tarihi rekor!

Millwall-West Ham derbisi öncesi şaşırtan olay!

Fransa'da Berke Özer rüzgarı!
























