"G.Saraylı olmakla gurur duyun!"
Galatasaraylı taraftarlar derneklerinin 103. şubesi Yalova'da Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst'ün de katıldığı törenle açıldı. Gazipaşa Caddesi üzerindeki Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin açılışı için Yenikapı'dan hızlı feribotla Yalova'ya gelen Canaydın ve Dürüst'ü, İDO İskelesi'nde Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Muzaffer Yazgan ve çok sayıda sarı kırmızılı taraftar karşıladı. Taraftarlar, yol boyunca Galatasaray ve Özhan Canaydın lehine tezahürat yaptı.
Özhan Canaydın ve Ali Dürüst, taraftarların alkışları eşliğinde derneğin açılış kurdelasını kesti. Törende bir konuşma yapan Canaydın, yeni bir taraftar derneğini açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Sizlerin daha mutlu olmanız lazım. Çünkü, Avrupa'nın 10., dünyanın ise 20. büyük futbol takımının taraftarısınız. Bununla her zaman iftihar edin ve sonuna kadar Galatasaraylı olun" dedi.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yaptığı açıklamalarla ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruya ise Canaydın, "Bu ortamda sadece dernek açılışı hakkında konuşacağım. Sportif soruları cevaplamayacağım. Şu anda Türkiye ve yurt dışında 103 Galatasaray taraftarlar derneği var. Biz, bu dernekleri tek çatı altında toplamak ve konfederasyon haline getirmeyi istiyoruz" cevabını verdi. Özhan Canaydın, açılışın ardından sarı kırmızılı taraftarlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve imza dağıttı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kostas Tsimikas: "Fenerbahçe galibiyeti hak etti!"

Andoni Iraola: "Sinir bozucu; çok zor bir yer!"

Real Madrid'den Atina'da müthiş geri dönüş!

Rafael Nadal, Real Madrid yönetimine katılıyor!

Bradley Barcola: "Ben Salah değilim"

West Ham United'da teknik direktörlüğe Scott Parker getirildi

Unai Emery: "Önceliğimiz Şampiyonlar Ligi"

Sporting Lizbon'da Paulo Fonseca dönemi!

Demirovic, Galatasaray'ı doğruladı!

PSG'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gövde gösterisi: 6 gol!






















