G. Saray'da pembe kongre!

Sert tartışmaların beklendiği kongre öncesi özellikle Seyrantepe konusu üyeleri rahatsız ediyor. Üyeler, "Başkan Özhan Canaydın usta bir siyasetçi. Yine bir siyasi gibi davranıp genel kuruldan birkaç gün önce Seyrantepe hamlesini yaptı. Oysa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan onayı birkaç ay önce vermemiş miydi? Başkan da bunu divanda açıklamamış mıydı? Galiba o imza sahteydi!.. Müjdelere alıştık. Ancak Riva konusunda başarısız olanlar son dakikada Seyrantepe'yle mi bizi kandıracak?" ifadesini kullanıyorlar.
Dikkat çekilen noktalardan biri de yeni bütçe kitapçığında 97 milyon YTL olarak gösterilen futbolcu bonservisleri... Burada oyuncuların Futbol AŞ'ye satılmış gibi gösterilmesi eleştiri konusu oluyor. Üyelerin en çok üzerinde durduğu konulardan bir diğeri de camianın etkili isimlerinden Hayri Kozak'ın Mali ve Sportif İşlerden Sorumlu Asbaşkan Adnan Polat'a yaptığı çağrı. Geçen günlerde bir gazeye demeç veren Kozak, "Adnan Polat'ın kulübün mali konularından sorumlu isim olarak açıklamaları yapacak kişi olmalı" demişti. Üyeler Kozak'ın Polat'a yaptığı çağrıya destek verirken, "Refik Arkan nasıl mali konularda bilgi verdiyse Adnan Polat da vermeli" dedi.
G.Saray Başkanı Özhan Canaydın ise olası tepkileri gözönüne alarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la önceki gün yaptığı konuşmanın içeriğini anlattı. Canaydın, yaptıkları görüşmede stadın Seyrantepe'deki arsa içindeki yerini tespit ettiklerini söyledi. Canaydın, Başbakan Erdoğan'la yaptıkları görüşmenin bu konuyla ilgili olduğunu belirterek, "Zaten daha önceden bütün protokoller imzalanmıştı. Arsanın içinde stadın konumu tespit edildi ve bitti" diye konuştu.
Nevzat Dindar - Cumhuriyet
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan 2 asistle yıldızlaştı, Juventus galibiyetle başladı!

Atalanta, lige bir puanla başladı!

Nico Paz parladı, Como üç puanla başladı!

Hamburg, Bundesliga'ya puanla döndü!

Manchester United, galibiyetle tanışamadı!

Osasuna, 10 kişi Valencia'yı rahat geçti

Altay Bayındır'dan Premier Lig'de bir ilk!

Rennes'den deplasmanda ağır mağlubiyet!

Roma'da Lorenzo Pellegrini ile ayrılık kararı!

Victor Boniface'in Milan'a transferi iptal!
