G.Saray'da çifte idman

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde, basın ve taraftara kapalı gerçekleştirilen akşam antrenmanında sarı-kırmızılı futbolcuların teknik ve taktik çalışmalar yaptığı bildirildi.
Nonda'nın, antrenör Cevat Güler yönetiminde sahada özel bir program dahilinde çalışmayı sürdürdüğü, Sarıyer ile yapılan Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında bileğine aldığı bir darbe sonucu sakatlanan Hasan Şaş'ın tedavisine sağlık merkezinde devam edildiği açıklandı. Ayrıca, aynı maçta dizinde aldığı darbeye bağlı ağrısı olan kaleci Aykut'un da tedavisinin ardından sahada fizyoterapist eşliğinde özel bir çalışma yaptığı kaydedildi.
Bu arada, sindirim sistemi şikayetleri süren Orkun ile sol kasığında ağrısı olan Carrusca'nın, tedavilerinin ardından dinlendirildikleri ifade edildi.
Diğer yandan, tedavilerinin ardından Lincoln'ün salonda, Ayhan'ın ise salon ve sahada sağlık ekibi tarafından çalıştırılmaya devam edildiği kaydedildi.
Galatasaray, yarın sabah basına kapalı yapacağı idmanla çalışmalarını sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!
