"G.Saray'a geliyorum!" Transfer piyasasının gündemine oturan Iviç, Sarı-Kırmızılı kulübü sevindiren bir açıklama yaptı
İviç’in bu sözleriyle rahatlayan Galatasaray yönetimi 27 yaşındaki futbolcuyu birkaç gün içinde İstanbul’a getirmeyi planlıyor. Sarı kırmızılı kulüp hafta başından itibaren transferde somut adımlar atmaya başlayacak.
Galatasaray yönetimi daha önce prensip anlaşmasına vardığı oyuncuların transferlerine resmiyet kazandırmayı hedefliyor. Anlaşmaya varılan futbolculardan biri olan Önder Turacı’ya Fenerbahçe’nin de talip olması, Standart Liege ile bonservis pazarlığındaki Galatasaray’ı zor durumda bıraktı.
Galatasaray’ın transfer listesinde bulunan Deportivo’nun Brezilyalı futbolcusu Djalminha ise kulübüne karşı açtığı davayı kazandı ve bonservisini eline aldı. 34 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada Galatasaray dahil birçok kulüpten teklif aldığını, kısa zamanda kararını vereceğini belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leipzig'den Real Madrid'e Diomande yanıtı!

Hull City, Hidemasa Morita'yı kadrosuna kattı

Enzo Maresca'dan Pep Guardiola için övgü!

Enzo Maresca'dan Rodri açıklaması!

Carlo Nicolini'den Zeki Çelik yorumu

Hull City'nin hedefi Florentino Luis

Newcastle United, Aladji Bamba'yı açıkladı

Chelsea, Maxence Lacroix için anlaştı!

Arsenal'den Guimaraes için teklif hazırlığı

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong


























