"G.Saray'a demir attık"

 

Hürriyet
"G.Saray'a demir attık"
Haftalardır Galatasaray’da kalıp kalmayacakları tartışılan Tomas ve Song, takımdan ayrılmayı düşünmediklerini söylediler. Hürriyet gazetesinin 08.07.2007 tarihli haberine göre Tomas, "Galatasaray’la sözleşmemiz sürüyor. Benim 1 yılım, Song’un 2 yılı var. Biz artık buraya demir attık, başka bir yere gitmeyiz" dedi.

Tomas, teknik direktörlüğe Karl Heinz Feldkamp’ın getirilmesinin takıma yeni bir hava ve heyecan getirdiğini belirtirken, yapılan transferleri de övdü. Hırvat futbolcu, şöyle konuştu:

"Kalli gelince takımın randımanı değişti. Herkes daha büyük bir iştahla çalışıyor. Yeni transferler de gerçekten çok iyi. Bizim önümüzde görev yapacak olan Linderoth, mükemmel bir ön libero. G.Saray savunması, Linderoth’la daha da güçlendi. Savunmaya alınan diğer futbolcular da çok kaliteli. G.Saray’da artık forma giymek iyice zorlaştı. Sadece defansta değil, orta saha ve forvette de rekabet arttı. Forma giymek için daha çok çalışmak zorundayız. Çünkü böyle geniş ve güçlü bir kadroda yer bulmak hakikaten çok zor."



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler