"G.Saray zirveye geri döndü"
UEFA'nın internet sitesinde Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 2-0 yenerek, 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'a ilişkin bir haber yayımlandı.
Sarı-kırmızılı takımın, 3 yıl içinde ikinci kez lig şampiyonu olduğu belirtilen haberde, Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'a 1 puanın bile yeteceği hatırlatıldı.
Maçın 36. dakikasında, Hakan Şükür'ün Arda'nın sağ kanattan attığı pası gole çevirmesiyle kutlamaların başladığı ifade edilen yayın organında, ilk yarının bitimine saniyeler kala da Hakan Balta'nın ''görkemli'' bir gol kaydedip, takımını şampiyonluğa taşıdığı bildirildi.
Fenerbahçe'nin Yattara ve Umut'un golleriyle Trabzonspor'a 2-0 yenilip, ligi ikinci sırada bitirmeye razı olduğu belirtilen haberde, Beşiktaş'ın da Vestel Manisaspor'u 5-1 yenip, sezonu üçüncü kapatarak, Türkiye'yi UEFA Kupası'nda temsil etmeye hak kazandığı kaydedildi.
Gençlerbirliği'ni 2-0 yenmesine rağmen, sezonu dördüncü sırada bitiren Sivasspor'un ise ligde tarih yazdığı belirtilen haberde, Sezer Badur ve Musa Aydın'ın gollerine değinildi.
Tarihlerinde ilk kez Avrupa'da mücadele edecek Anadolu takımının, gelecek sezon İntertoto Kupası'na katılacağı hatırlatıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan'da yeni dönem: Igli Tare resmen sportif direktör

Real Madrid'de Carlo Ancelotti ile yollar ayrıldı!

Real Betis'ten kuşlu logo totemi

Barcelona, Raphinha ile sözleşme uzattı!

Luka Modric, Real Madrid'den ayrılacağını açıkladı!

PSG'de yeni imza: Luis Campos

Bruno Fernandes'in ayrılık yanıtı!

Cesc Fabregas'tan Nico Paz için Real Madrid'e yanıt!

Liam Delap için İngiliz devleri yarış halinde!

Acun Ilıcalı'dan teknik direktör açıklaması!
