G.Saray hazırlıklarını tamamladı

İdmanın ana bölümünde iki takıma ayrılan oyuncular tam sahada kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yaptılar. Antrenman, soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği ve yolculuk hazırlıkları için merkez binaya geçtiler.
Dün yapılan antrenmanın sonlarına doğru sağ bacak alt arka adalesinde ağrı hisseden Okan Buruk bugün takımla birlikte tüm çalışmalara katıldı.
Dün antrenmandan sonra sağ bacak alt arka adalesinde sertlik hisseden Cihan Haspolatlı ise bu sabah sağlık ekibi tarafından tedavi edildi. Cihan Haspolatlı antrenmana katılamadı. Tedavileri süren Hasan Şaş, Marcelo Carrusca, Aydın Yılmaz ve Arda Turan ise fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada özel çalışmalarına devam etti.
Galatasaray Futbol Takımı, öğle yemeğinden sonra karayoluyla İzmit'e geçerek Sakaryaspor karşılaşması için otelde kampa girecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG, Tottenham'ı penaltılarda yıktı ve şampiyon oldu!

UEFA Süper Kupa finalinde anlamlı mesaj

Liverpool, 18'lik genç yeteneği alıyor: 35 milyon Euro!

Milan, yeni transferi De Winter'i açıkladı

Parma, yeni golcüsünü Belçika'da buldu!

Manchester City'den Lewis için gelen teklife ret!

Paris'ten Kevin Trapp hamlesi!

Köln resmen açıkladı: Rav van den Berg

Barcelona'dan 7 milyon Euroluk kritik hamle

Türk taraftarlar, Arda Güler'i yalnız bırakmadı
