G.Saray hazırlıklarını sürdürdü

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde ısınma koşusu ve esneklik çalışmaları yapıldı.
Antrenmanın ana bölümünde takımlara ayrılan futbolcular tam sahada kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma gerçekleştirdi.
Sarı kırmızılı futbolcular, soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarının ardından çalışmalarını tamamlayarak merkez binaya geçtiler.
Ümit Milli Takım kampından dönen Mehmet Topal ve Ferhat Öztorun bugün yapılan antrenmana takımla birlikte katıldılar.
Tedavileri devam eden Cihan Haspolatlı, Hasan Şaş, Aydın Yılmaz ve Arda Turan fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada özel çalışmalar yaptılar.
Sarı kırmızılı takım, yarın akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Avrupa'nın 5 büyük liginde neler oldu?

Monchi, Aston Villa'dan ayrılmaya hazırlanıyor!

Napoli evinde hata yapmadı!

Kopa Trophy Lamine Yamal'ın!

West Ham'da gündem Nuno Espirito Santo

Rooney: "Manchester United'ı PlayStation şampiyon yaptı"

Inter, Sassuolo karşısında hata yapmadı!

Borussia Dortmund, Wolfsburg'u tek golle geçti!

Bayer Leverkusen, 90+2'de yıkıldı!

Atletico Madrid, Mallorca engeline takıldı
