G.Saray hazırlıklarını sürdürdü

Teknik Direktör Erik Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan idmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından, iki takıma ayrılarak kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yaptılar. Antrenmanın sonuna doğru sağ kasığında ağrı hisseden Marcelo Carrusca çalışmayı tamamlayamadı. Sağlık ekibinin Carrusca'nın tedavisine hemen başladığı bildirildi.
Tedavileri süren Hasan Şaş, Aydın ve Arda'nın fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel çalışmalar yaptıkları kaydedildi.
Galatasaray, çalışmalarını yarın sabah yapacağı antrenmanla basına kapalı olarak sürdürecek ve cumartesi akşamüstü basına kapalı olarak yapacağı son antrenmanın ardından, Çaykur Rizespor karşılaşması için Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco'nun yeni patronu Sebastien Pocognoli oldu

Gasperini: "Roma'yı seçtim çünkü burada açlık var"

Ibrahimovic: "Mourinho ve Guardiola futbolu değiştirdi"

Kyle Walker'dan Manchester City itirafı: "İlk gönderilen ben oldum"

Avrupa devleri peşinde: Maignan!

Manchester United, Kenan Yıldız için gözünü kararttı!

Tchouameni'den Arda Güler isteği: Alonso'ya iletti!

Fransa'da Mbappe şoku!

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!
