G.Birliği'ne bileniyoruz!
Antrenmandan sonra sol dirseğinde ağrı hisseden Orkun'un ilk muayenesinde tespit edilen ödemin tedavisine başlandığı belirtilirken, sağ bacak üst ön adalesinde zorlanma tespit edilen Servet'in tedavisinin sürdürüldüğü, tecrübeli futbolcunun tedavisinden sonra salon ve sahada sağlık ekibi yönetiminde çalıştığı ifade edildi.
Sakatlıkları bulunan Song, Fırat ve Mehmet Güven'in tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde çalıştıkları dile getirildi. Bu arada Linderoth, Semih ve Uğur'un ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarının tesislerde sürdürüldüğü, bu oyuncuların tedavilerinin ardından özel antrenman programları dahilinde çalıştıkları belirtildi.
Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak sarı-kırmızılı takım, uçakla Ankara'ya gidecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'da zirvenin sahibi Lazio!

Arda Güler'den Fenerbahçe'ye 2 milyon euro daha!

Enes Ünal attı, Getafe kazandı!

Bayern Münih'ten Erling Haaland açıklaması!

Bayern Münih'te Saibari ameliyat oldu

Achraf Hakimi için Real Madrid açıklaması

Barcelona'dan Alaves'e 6 gollü şov!

7 gollü maçta kazanan Roma!

Bologna evinde Monza engelini aştı!

Martinez'den itiraf: "Parmağım bir daha düzelmeyecek!"
























