Futbolculara "müjde"!
Galatasaray, 2003-2004 sezonunu 1 Temmuz Salı günü açacak ve Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başlayacak hazırlık çalışmalarına, 8 Temmuz tarihinde Avusturya Seefeld’deki kampla devam edecek.
Sarı-kırmızılılar, hazırlık kampının ilk haftasında, 10 ve 12 Temmuz tarihlerinde iki hazırlık karşılaşması oynayacak. 14-15 Temmuz tarihlerinde, Innsburck Turnuvası’nda, Nuremberg ve Feyenoord ile karşılaşacak olan Galatasaray, 18 Temmuz Cuma günü Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da düzenlenen turnuvaya katılacak. “Aslan”, bu turnuvada 19 ve 21 Temmuz tarihlerinde iki karşılaşma oynanacak.
22 Temmuz Salı günü İstanbul’a dönecek olan “Cim bom”, 26 Temmuz tarihinde Berlin’e gidecek. 27 Temmuz Pazar günü Hertha Berlin’in sezon açılış karşılaşmasını oynayacak olan Galatasaray, Berlin’de bir hazırlık karşılaşması daha yapacak.
31 Temmuz Perşembe günü Amsterdam’a gidecek olan Galatasaray, Ajax Kulübü’nün düzenlediği Amsterdam Turnuvası’nda, 1 Ağustos Cuma günü İnter ve 3 Ağustos Pazar günü de Liverpool ile karşılaştıktan sonra 4 Ağustos Pazartesi günü İstanbul’a dönecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!
