Futbolculara 2 gün izin!
Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda çift kale maçla sona erdi.
Gerets, taktik çalışması ve çift kale maçta sık sık oyuncularını uyararak istediklerinin yapılmasını istedi.
Milli takımlarda bulunan oyuncuların katılmadığı antrenmana, soğuk algınlığı başlangıcı olan Hasan Kabze de önlem amacıyla çıkarılmadı. Sakatlığı süren Sabri ise koşu yapmakla yetindi. Çift kale maçta 2 kez ayağına darbe alan Ümit, tedavinin ardından çalışmayı sürdürdü.
Milli maçlar nedeniyle bu hafta maç yapmayacak olan futbolcular, hafta sonunu dinlenerek geçirecek. Gerets, hafta başından bu yana çalıştırdığı oyuncularına 2 gün izin verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Yıldız'ın Juventus'ta yeni maaşı ortaya çıktı!

Milan kazandı: Nkunku'dan bu sezon ilk!

Roma, Raspadori için Atletico Madrid'in cevabını bekliyor

PSG'den savunmaya 45 milyon euroluk hamle!

Real Madrid'den Ruben Neves'e ret!

Nicolas Jackson'ın menajerinden İtalya itirafı

Zaniolo için transfer itirafı!

Futbolda 2025, Luis Enrique'nin yılı oldu

Ömer Toprak, Real Sociedad'ta!

Spalletti: "Kenan Yıldız'ı oğlum gibi seviyorum"
























